Search

Активним учням – наші відзнаки!

Активним учням – наші відзнаки!

Для сучасної молоді, на сьогоднішній день, визначитися з вибором майбутньої професії та власної долі є дійсно завданням непростим. Адже потрібно обрати не просто улюблену, але й актуальну в майбутньому професію. Крім того, випускники мають планувати стратегію власного життя, не дивлячись на щоденну загрозу. Як це зробити так, щоб потім, у дорослому житті, бути успішними й конкурентоздатними?

Ці виклики стоять і перед випускниками Сороківської гімназії Хоростківської міської ради. Розумні, сповненні ентузіазму та патріотизму дев'ятикласники не тільки успішно навчаються, але й займають активну життєву позицію. Діти є учасниками різних конкурсів, змагань, свят, організованих педпрацівниками гімназії, та Хоростківською міською радою.

Також з цікавістю відреагували учні гімназії на участь в предметних конкурсах, запропонованих Заліщицьким фаховим коледжем імені Євгена Храпливого. Юні інтелектуали стали переможцями в конкурсах «Математика – цариця наук» і «Кмітливі інформатики», які проводились у Заліщицькому фаховому коледжі, та нагороджені дипломами.

Допомогти школярам зробити правильний життєвий вибір допомагають класний керівник випускного класу Оксана Пеняк та заступник директора освітнього закладу Ірина Панасюк. Висловлюємо щиру вдячність адміністрації та педагогічному колективу Сороківської гімназії Хоростківської міської ради за співпрацю з коледжем.

Сподіваємося, що велика й дружна родина Заліщицького фахового коледжу поповниться новими студентами, випускниками Сороківської гімназії, які стануть гордістю нашого освітнього закладу.

Наталія ХОМІВ,

викладач математики і фізики

: