Search

У фокусі уваги – профорієнтація

У фокусі уваги – профорієнтація

25 січня 2024 року представники дирекції коледжу в особі директора БорисаПавлюка, заступника директора з виховної роботи Ігоря Книша та керівника фізичного виховання Василя Токарчука відвідали загальноосвітні навчальні заклади Чернівецької області.

Проводячи зустрічі з учнями Кострижівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кострижівської селищної ради , Киселівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Веренчанської сільської ради та Борівецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.. Борис Степанович ознайомив учнів та викладачів цих навчальних закладів з освітньою діяльністю коледжу, зокрема з матеріально – технічною базою, інноваційними технологіями у освітньому процесі та практичною роботою, акцентував увагу на важливості отримання професії та матеріального забезпечення у майбутньому .

Заступник директора Ігор Книш та керівник фізичного виховання Василь Токарчук розповіли про роботу спортивних секцій, гуртків художньої самодіяльності та проживання студентів у гуртожитку коледжу.

До уваги учнів було представлено відеоматеріали про навчальний заклад та відеопрезентації спеціальностей . Школярі із зацікавленістю обговорювали питання щодо своєї майбутньої професійної кар'єри, наводили приклади з життя та активно обмінювалися думками.

Отже, профорієнтація – це уміння орієнтуватися у світі професій і вірно оцінювати свої можливості, приймати виважені рішення й адаптуватися до вимог сучасного ринку праці . Віримо , що майбутні вступники визначаться із вибором і стануть студентами ВСП « Заліщицький фоховий коледж НУБіП України».

Інформація надана Ігорем Книшем, заступником директора з гуманітарної освіти та виховання, фото Василя Токарчука

: