Search

Правильний вибір професії та закладу освіти – запорука життєвого успіху

Правильний вибір професії та закладу освіти – запорука життєвого успіху


Забезпечення оптимального вибору професії для особистості має критичне значення як для конкретного індивіда, так і для суспільства в цілому. Працюючи у сфері, яка відповідає її здібностям та можливостям, людина отримує задоволення від своєї праці, а для суспільства це означає наявність висококваліфікованих професіоналів, що приносять економічну вигоду.

На сьогодні проблема вибору професії, що відповідає об'єктивним можливостям особистості, залишається дуже актуальною. Одним із ефективних способів вирішення цієї проблеми є професійна орієнтація. Компонентами такої роботи, які застосовуються викладачами ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого» НУБіП України, є професійне інформування, консультації, просвітництво, реклама професій тощо.

Метою профорієнтаційної поїздки до Устечківської гімназії І-ІІ ст.Дорогичівської ЗОШ І-ІІ ст., та Литячівську гімназію І-ІІ ступенів було ознайомлення учнів з різноманітними спеціальностями та критеріями їх вибору у навчальному закладі. Також метою було роз'яснення змісту та умов навчання, а також демонстрація можливостей самореалізації після закінчення навчання.

Дипломами нагородили учнів 9 класу, які взяли участь у конкурсі «Кмітливі інформатики»:Рудська Софія, Оробчук Вікторія, Костинюк Вадим учнів Дорогичівської ЗОШ. За участь у конкурсі з «Фінансової грамотності» нагороджено: Лгову Юлію, Маюк Марію учениць Устечківської гімназії.

Шановні абітурієнти, ми чекаємо на Вас у стінах Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого НУБіП України. Пам'ятайте: правильний вибір професії та закладу освіти – запорука життєвого успіху.


ЧЕРВОНЯК Артур, ЗУБИК Іван, ТРАКАЛО Ольга – викладачі коледжу

: