Search

Студентське життя 42 групи

Студентське життя 42 групи

Вдалий вибір професії – одна з головних складових людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в суспільстві, задоволення від реалізації таланту та професійної майстерності. Складна, захоплююча, романтична і, разом з тим відповідальна професія агронома: як проростає золота зернина, як плекати її, щоб рясно визріла, дала щедрий урожай та перетворилась на духмяну хлібину?

В нашій групі навчаються студенти, які мріють стати законодавцями поля і землі, стати професійними аграріями, бути господарями рідної землі, фахівцями, справжніми професіоналами, яких чекають на сучасному ринку праці. 42 група за спеціальністю 201 «Агрономія» ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України живе цікавим та насиченим життям, бере активну участь у громадському житті коледжу та міста. Викладачі разом із студентами є учасниками різноманітних сільськогосподарських виставок, обласного та регіонального значення, днів поля, виробничих семінарів. Наше гасло: «Бути людиною - це відчувати свою відповідальність. Пишатися кожною перемогою, здобутою друзями. Усвідомлювати, що, кладучи свою цеглу, ти допомагаєш будувати світ».Від таких фахівців залежить, чим віддячить нам земля-годувальниця. Нині в коледжі студенти мають можливість закріпити отримані теоретичні та практичні навички на дослідних і навчальних полях.

Агроном - це технолог у широкому розумінні, тобто і практик, і дослідник, - одне слово, універсальний працівник. Тож де б не працював наш випускник, який обрав цю професію, йому доведеться бути архітектором, художником, ботаніком, біологом, дендрологом, флористом, хіміком, водопровідником і будівельником водночас.

Студентське життя – це можливість оцінити свої вміння як у навчанні, так і в побуті. Навчання в коледжі – це той час, протягом якого ти повинен здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя.Самі студенти розповідають про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові й не збираються зупинятися на досягнутому, адже студентське життя – це час пригод і самостійних рішень!

Валентина ПЕРИТ, куратор групи

 

 

: