Search

Виставка «АГРО-2015» та Всеукраїнське аграрне віче

4 червня 2015 року делегація ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», а саме: директор коледжу Глова В.С., заступник з виховної роботи Книш І.Я., завідувач агрономічним відділенням Андрусик Р.В., викладачі : Бачук О.Р., Війтик Ю.П., Завінська О.М., Баран А.В., Небога П.І., Костур І.В. та студенти коледжу побували на ХХVII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015», яка проходила у м. Києві.

 

 

 

 

«АГРО» - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України, у якій взяло участь понад 1100 учасників з 16 країн, серед яких перші особи держави, керівництво АПК всіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК. денти коледжу побували на ХХVII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015», яка проходила у м. Києві.

В рамках «АГРО-2015» відбулись спеціалізовані виставки : «ЕкспоАгроТех» (агротехніка і запасні частини для землеробства, рослинництва, тваринництва, кормовиробництва, агротранспорт, агробудівництво); «Hi-Tech АГРО» (GPS i GIS технології, точне землеробство, автоматизація, енергетика); «Біопаливо» (обладнання та технології для газового, рідкого та твердого біопалива); «ANIMALEX» (будівництво, реконструкція споруд для худоби і птиці, ветеринарія, птахівництво, тваринництво); «Рослинництво і агрохімія» (агротехніка для рослинництва, агрохімія, рослинництво, теплиці); «ORGANIC» (технології виробництва органічної продукції); «Світ вина» (виноробство); «ЕквіСвіт» (розведення коней, кінний спорт).

Цього ж дня студенти разом із викладачами прийняли участь у Першому Всеукраїнському аграрному Віче. Під час заходу обговорювались питання : Як подолати економічну кризу? Чому лише агросектор може стати основою відбудови української економіки? 

Що потрібно для відновлення соціальної інфраструктури на селі? Як провести адміністративну реформу так, щоб вона не стала черговим популістським кроком, а реально допомогла людям?

Віче стало завершальним етапом 29 регіональних аграрних форумів, проведених з початку року в усіх регіонах нашої країни.

Після виставки та віче викладачі зі студентами провели невеличку екскурсію по столиці, відвідали архітектурні пам’ятки та історичні місця, прогулялись відомими вулицями Києва.


І.В.Костурсекретар педкабінету
Руслан Роман, студент 32 групи
Фото: Ю.П.Війтик, викладач

 

: