Search

Про коледж - школярам

Про коледж - школярам

Якщо ви вдало оберете

професію і докладете до неї душу,

то щастя саме знайде вас.

(Ч. Дарвін)

Кожній людині потрібно зробити крок у майбутнє, який в подальшому визначить її професію. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Під керівництвом викладача історії Олійник Марії Дмитрівни здобувачі освіти першого курсу Ванцовський Олег та Кузьменко Микола спеціальності «Агрономія» та Николайчук Олександр «Комп'ютерна інженерія» завітали в свою рідну альма-матер - загальноосвітню школу І-ІІ ступенів с. Городок Заліщицької міської ради Тернопільської області. Зустрілись із директором Лукасевич Вірою Іванівною, випускниками закладу освіти та їх класним керівником Стадник Оксаною Сергіівною.

Студенти яскраво висвітлили різні сторони життя коледжу, його розвиток та багату історію.

Олександр звернув увагу на те, що в коледжі акцентують на безпеку студентів, облаштовано укриття в навчальному корпусі та гуртожитку. Важлива увага приділяється освітньому процесу.

Микола відзначив важливу роль студентського самоврядування в житті студента, розповів про будні та дозвілля. Згадав про «Таланти твої, першокурснику», «День студента», «День працівників сільського господарства».

Олег розповів про життя в гуртожитку, стосунки з сусідами по кімнаті та та дотримання норм поведінки. Коледж розвиває спортивну діяльність, з перших днів я мав можливість займатись в різних гуртках.

Зустріч завершилася відкритим діалогом, де школярі цікавились спеціальностями, навчанням та можливістю вступу.

Сподіваємося, що отримані враження від розповідей про коледж допоможуть впевнитися у виборі майбутнього фаху і обов'язково стати студентом ВСП «Заліщицький фаховий коледж НУБіП України»!

Дякуємо ЗСУ за надану можливість молодим людям планувати свою майбутню освітню кар'єру!

Все буде Україна! Віримо в Перемогу!

Інформацію надала Марія ОЛІЙНИК, викладач коледжу

: