Search

Вибір професії — вибір життєвого шляху, вибір долі

Вибір професії — вибір життєвого шляху, вибір долі

Вибір професії - це важлива рішення, яке може вплинути на ваше життя і задоволення від нього. Однак це також може бути захопливим процесом, який дозволить вам виявити свої таланти, інтереси та цінності.

Нещодавно директор коледжу Борис Павлюквикладач агрономічних дисциплін Стефанія Грицишинта викладач комп'ютерних дисциплін Михайло Проньзавітали у Шупарську гімназію с.Шупарка Борщівської міської ради Чортківського району Тернопільської області.

Борис Степанович подискутував із учнями Шупарської гімназії про важливість освіти в їхньому житті, оскільки освідчені люди – це майбутнє України. Також розповів про можливості та перспективи для здобувача освіти в нашому закладі.

Стефанія Федорівна зацікавила гімназистів спеціальністю «Агрономія», оскільки студенти можуть працювати агроном, спеціалістом з насінництва, фахівцем із захисту рослин, інспектором з агрономії, агротехніком, агрохіміком, завідувачем оранжереї, працівником розсадника, овочівником, озеленювачем, садівником. Дані спеціалісти забезпечують продовольчу безпеку країни та отримують високу заробітну плату.

Михайло Богданович розповів про можливості студентів спеціальності «Комп'ютерна інженерія». Студенти цієї спеціальності удосконалюють свої знання на практиці, саме тому наш студент зайняв перше місце в обласному етапі конкурсу МАН.

На завершення цікавого та захоплюючого діалогу учні гімназії с. Шупарки поставили хвилюючі їх запитання, на які отримали свої відповіді.

Сподіваємось, випускники Шупарської гімназії зможуть вибрати життєвий шлях та свою улюблену професію.

Інформацію надали Борис ПАВЛЮК,

Стефанія ГРИЦИШИН, Михайло ПРОНЬ

: