Search

На старті кар’єри майбутнього професіонала

На старті кар'єри майбутнього професіонала


3 квітня 2024 року викладачі фінансово-облікових дисциплін та студенти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» й «072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» долучилися до зустрічі в онлайн-форматі із менеджером з розвитку бізнес відносин АССА Північної та Східної Європи.

Модератор зустрічі Андрій МУЗИЧЕНКО, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України познайомив із Вікторією ВОЛОТОВСЬКОЮ, яка виступила з темою: «Роль АССА в кар'єрному зростанні бухгалтерів і фінансистів».

Студенти мали змогу дізнатися про АССА (Association of Chartered Certified Accountants) та їх членів, країни та навчальні заклади, в яких визнаються сертифікати, навчальних партнерів та програм, акредитованих роботодавців, що є важливим для планування кар'єри майбутнього професіонала у сфері фінансів та обліку.

Дякуємо за цінну інформацію менеджеру з розвитку бізнес відносин АССА Північної та Східної Європи Вікторії ВОЛОТОВСЬКІЙ та викладачам кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України за можливість долучатись до таких заходів.


 Оксана БОЙЧУК, викладач фінансово-облікових дисциплін

: