Search

Вітаємо переможців олімпіади з «Політичної економії»

Вітаємо переможців олімпіади з «Політичної економії»


Одним із завдань оновлення сучасної національної освіти є цілеспрямоване формування інтелектуального потенціалу нації.  З метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, здібностей та природних обдарувань щороку в Україні проводять Всеукраїнські олімпіади з базових дисциплін. Традиційними стали такі олімпіади і в нашому закладі освіти. Адже отримані ґрунтовні знання з навчальних дисциплін - це запорука успіху майбутнього фахівця, а олімпіади дають можливість виявити творчі здібності студентів та розвинути їх.

В рамках тижня соціально-гуманітарних дисциплін у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого» НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Політекономія», організований викладачами коледжу Михайлом Сопилюком і Ольгою Тракало.

Учасниками цього етапу стали   20 студентів – 24 ОЕ і 25 ФП груп (спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 051 «Економіка»). 

Завдання олімпіади успішно виконали студенти:  Кривко М., Завада В.,Боднарук Л., Михалюк В., Безгура Ю., Шандуренко О., Коржевська А., Михалюк А., Дерень В., Прокіпчук Т., Сасовець М., Дерень В., Цив’юк О., Кіт Х.,  Бурлака В., Дудяк О.,     Бадига В., Купчак А., Кузьма Р., Радик А.

Для них предметна олімпіада - це особливе випробування, яке не просто тестує знання студентів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Студенти отримали творчі завдання, вирішення яких мали виявити кращих знавців навчальної дисципліни. 

Призерами олімпіади  стали:

  • Кривко Марта, студентка 24-О групи -  Iмісце
  • Завада Віталія, студент 25-П групи - ІІ місце
  • Боднарук Людмила, студентка 24-О групи - ІІІ місце
  • Михалюк Валентина, студентка 24-О групи - ІІІ місце

Участь в олімпіаді дає можливість розставляти пріоритети, раціонально використовувати свій час, розширювати свій багаж знань з дисципліни «Політекономія» та отримати новий досвід.Адже її вивчення вони продовжать і на освітньому рівні «Бакалавр».Досягнення на будь-якому етапі олімпіади додають впевненості у своїх  знаннях, можливості їх використання у повоєнній розбудові України.

 Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і працювати. 

Вітаємо наших переможців!

Творчих здобутків і перемог Вам в майбутньому!


 Ольга Тракало, Михайло Сопилюк – викладачі дисципліни «Політекономія»

: