Search

Підсумки тижня соціально-гуманітарних дисциплін

Підсумки тижня соціально-гуманітарних дисциплін

З 8 по 12 квітня в Заліщицькому фаховому коледжі ім..Є.Храпливого проведено Тиждень соціально-гуманітарних дисциплін.

Понеділок розпочався демонстрацією віртуальної виставки артефактів з історії м.Заліщики, автором якої є дослідник історії міста над Дністром, викладач соціально-економічних дисциплін коледжу Михайло Сопилюк. Також у цей день стартувала історична вікторина «Чи знаєш ти історію коледжу?». У вестибулі була представлена виставка матеріалів на тему: «Соціальна і громадянська компетентності – складова формування особистості», проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Політичної економії» для студентів 24 та 25 груп.

У вівторок було проведено тематичну краєзнавчу екскурсію «Друга світова війна у пам'ятках рідного краю». Студенти перших курсів долучилися до створення соціальних плакатів: «Права дитини та права людини в умовах війни». 

Середа, студенти і викладачі коледжу взяли участь у театралізованій «Хресній дорозі» у церкві Покрови Пресвятої Богородиці.

В четвер була організована участь студентів коледжу у заходах з підготовки виборів ректора НУБіП України.

У п'ятницю відбулося нагородження студентів-переможців Всеукраїнської олімпіади «На урок» з громадянської освіти, І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Політичної економії» та учасників конкурсу соціальних плакатів організованого Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Було підведено підсумки  онлайн-вікторина «Чи знаєш ти історію свого коледжу?», організатором якої був Михайло Сопилюк, який вручив переможцям подяка та авторські книги. Метою вікторини стало сприяння поглибленню історичних знань та розвиток студентської ініціативи в пошуково-дослідницькій роботі. Всього на адресу організаторів вікторини надійшло 42 анкети від студентів коледжу.

Найкращі знання історії коледжу виявили :

Наконечний Василь, Копистинський Петро, Белов Павло 11 група

Гарап'як Володимир, Яремчук Валентин, Кикуш Марія, Малкочан Владислав, Крецький Микола - 12 група

Слободян Олег - 14 група

Стельмащук Ольга, Слободян Яна, Гуйван Ярослав, Федорчук Анастасія – 15 група

Щиро вітаємо переможців вікторини, всіх учасників Тижня соціально-гуманітарних дисциплін! Бажаємо нових творчих успіхів та звершень. Бажаємо Перемоги нашій Україні над російськими загарбниками! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та працювати!

Викладачі соціально-гуманітарних дисциплін

: