Search

День відкритих дверей у Заліщицькому фаховому коледжі

День відкритих дверей у Заліщицькому фаховому коледжі

 

У ВСП « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок для випускників шкіл щодо прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме їхнє професійне майбутнє.

Травневого, по-весняному теплого і сонячного дня Заліщицький фаховий коледж гостинно відчинив двері для абітурієнтів, їхніх батьків і всіх бажаючих познайомитися з нашим закладом освіти.
В коледжі панувала святкова, а водночас робоча атмосфера. До цієї події ретельно готувався весь  колектив та студенти.

Присутнім гостям була запропонована цікава насичена програма: демонстрація відеоматеріалів, фото, виставки роботи кабінетів і лабораторій, представлення спеціальностей, зустріч з дирекцією коледжу, проведення спортивних змагань за участю шкіл, гімназій та ліцеїв, ознайомлення з матеріально – технічною базою коледжу - усе це зробило атмосферу свята незабутньою.

Свято розпочалося з відеопрезентацій,  які яскраво висвітлювали різні сторони життя коледжу: його багату історію, розвиток, будні та дозвілля наших студентів. Гості коледжу мали чудову нагоду познайомитись зі справжнім і багатогранним студентським життям та відчути себе частиною дружньої  коледжанської родини. Наш коледж тісно пов'язаний з НУБІП України, співпраця з яким відбувається і до сьогодні.

 Всі гості були вражені теплотою зустрічі і побачили великі можливості для себе під час навчання в нашому коледжі.

Перейшовши до читальної зали бібліотеки, учасники заходу зустрілися з адміністрацією коледжу. Перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступив директор коледжу Борис Павлюк, який розповів гостям про переваги навчання в Заліщицькому фаховому коледжі НУБіП України, познайомив з історією та здобутками закладу освіти, а також зі спеціальностями, за якими здійснюється набір студентів у 2024 році. Борис Степанович запевнив, що коледж надає своїм студентам все можливе для професійного росту і особистісного розвитку. Фундаментом цього є те, що коледж має сучасну матеріально-технічну базу, досвідчений педагогічний колектив. Ознайомив присутніх із структурою коледжу, організацією освітнього процесу, добрими традиціями, що вже склалися в закладі, численними успіхами студентів, гідними умовами проживання у гуртожитку.

Детальніше про переваги навчання на спеціальностях та  можливості, які створені у коледжі для  всебічного розвитку молоді ознайомив майбутніх абітурієнтів Михайло Сопилюк , заступник директора з навчальної роботи . Зазначив, що в коледжі діють також і підготовчі курси, які допоможуть вступникам підготуватися до співбесіди та отримати додаткові бали при вступі.

Відповідальний секретар приймальної комісії Ольга Галайдіда ознайомила вступників з особливостями вступної кампанії 2024 року, детально зупинилася на процедурі подання електронних заяв, із можливими варіантами проведення вступних випробувань. А на завершення гості насолодилися виступами творчих художніх колективів коледжу під керівництвом Світлани Тарасевич та Олега Мартинчука.

Сьогодні були щасливі побачити, як майбутні абітурієнти залишаються зацікавленими й вмотивованими, мають бажання здобувати освіту, пізнавати світ і змінювати його на краще.

Бажаємо всім успіхів і чекаємо на поповнення рядів майбутніх першокурсників, які надіємося стануть великою дружньою студентською родиною Заліщицького фахового коледжу.

День відкритих дверей у коледжі – це чудовий шанс зробити перший крок до омріяного майбутнього!

Ольга ЮРІЙЧУК,Юрій ВІЙТИК, викладачі коледжу

 

 

 

 

: