Search

З дружнім візитом

З дружнім візитом

Делегація ВСП "Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України" у складі директора Бориса  Павлюка і голови циклової комісії комп'ютерних та інженерних дисциплін Івана  Зубика із дружнім візитом відвідала Боярський фаховий коледж. Мета поїздки - перейняти кращий досвід наших колег. За збігом обставин мали приємність потрапити на урочистості з нагоди підбиття підсумків досягнень здобувачів освіти та педпрацівників закладу за навчальний рік. Традицію такого свята варто перейняти в колег і впровадити у свою практику. На заході в повному складі були присутні студентський та педагогічний колективи. Організатори розробили різноманітні номінації для нагородження, що викликали гордість у номінантів та стимулювали до наполегливої праці інших присутніх. Урочистості супроводжувалися насиченою концертною програмою.

З нагоди візиту делегації Заліщицького коледжу Сергій  Кропивко, директор Боярського ФК, ознайомив нас із матеріально-технічною базою закладу. Ми із захопленням розглядали дипломні роботи студентів, утілені в життя. Після відвідин музею дізналися про цікаву історію коледжу та про людей, які її творили.

Важливо й те, що в рамках відвідин закладу мали змогу тісно поспілкуватися з педагогічним колективом, зокрема із заступниками директора та головами циклових комісій, обмінятися практичними способами розв'язання різних професійних питань та викликів, а також перейняти досвід акредитації споріднених спеціальностей.

Дякуємо колективу Боярського фахового коледжу за теплу й насичену професійну зустріч! Двері нашого закладу фахової передвищої освіти завжди відчинені для вас! Будемо раді також поділитися з колегами нашим досвідом роботи, тож чекаємо із дружнім візитом у Заліщиках!

Інформацію надав Іван ЗУБИК, викладач коледжу

: