Search

Захист Вітчизни – гордість України

Захист Вітчизни – гордість України

З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, духовно-багатої та фізично розвиненої особистості 30 вересня 2024 року у ВСП Заліщицькому ФК імені Є.Храпливого НУБІП України розпочався Тиждень, присвячений дню захисників України під назвою «Захист Вітчизни- гордість України». Це особливий тиждень, що вже вкотре об'єднує всю нашу коледжівську родину. Ми гуртуємось, аби виявити свою повагу та підтримку людям, які щодня ризикують своїм життям заради нашого життя.

У рамках програми Тижня відбулися заходи : виставка «Озброєння та екіпіровка воїнів ЗСУ», організована виставка літератури «За Україну, за державність, за народ», виховна година, присвячена Дню Покрови, Захисникам і Захисницям України, Дню Козацтва та створення УПА, під час яких здобувачі освіти вчились виховувати у собі належне цінування героїчної боротьби – українського народу за незалежність, територіальну цілісність та державний суверенітет України; формування національно-патріотичного світогляду та цінностей. У вестибюлі коледжу демонструвались відеоролики на тему історії Українського Козацтва.

На занятті історії викладачем зі студентами піднімалося питання стосовно мужності та козацької слави козаків , бо вони найкращі воїни минулого нашої країни, славні предки сучасної армії, тому їхні подвиги є джерелом наснаги та військової звитяги.

Нинішнє свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу, вносять посильний вклад у тилу, підтримуючи тих, хто зі зброєю в руках захищає Україну на передовій.

Українські військові - це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

     Володимир ФРАСУНЯК,

викладач історії та предмету «Захист України»

 

 

: