Search

Тиждень предмету «Захист України» завершено

 

Тиждень предмету «Захист України» завершено

Україна – це вічність, сьогоднішня,

майбутня й минула…

Я. Стецько

З метою виховання студентів на кращих традиціях військової слави України, духу патріотизму, здорового способу життя, підготовки до служби у лавах Збройних Сил України, у ВСП Заліщицькому ФК коледжі імені Є. Храпливого з 30 . 09. 24 по 04 . 10. 24 року проходив Тиждень предмету «Захист України». У рамках Тижня було проведено заходи згідно з планом:

1. Відкриття тижня. Ознайомлення студентів із планом проведення тижня з предмета «Захист України».

2. Виставка озброєння та екіпіровки військовослужбовців ЗСУ.

3. Виставка літератури «За Україну, за державність, за народ»

4. Підготовка та проведення спортивно-патріотичного заходу «Козацькі розваги» за участю шкіл міста Заліщики , шкіл сусідніх районів та студентів коледжу.

5. Першість коледжу з кульової стрільби,серед студентів та викладачів коледжу.

6.Змагання серед студентів коледжу з подоланням перешкод.

7. Підведення підсумків тижня.

Заходи, проведені Володимиром Фрасуняком, були спрямовані на розширення знань про особливості й функції організму людини, про поведінку в надзвичайних ситуаціях, формування здорового способу життя.

Розвитку фізичних здібностей сприяли змагання та проведення спортивно – патріотичного заходу : «Козацькі розваги». Серед заявлених команд переможцем стала команда коледжу.

Сформувати у студентів переконання, що спорт – це здоров`я, що він допомагає їм повірити в себе, загартовує особистість, якій доведеться долати всі підводні рифи майбутнього життя, став конкурс з подоланням перешкод.

Щороку більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує свої зусилля на збереження і зміцнення здоров'я. Адже здоров'я є тим ключем, який відчиняє двері до можливостей : прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе , встановлювати орієнтири майбутнього, тому вивчення предмету Захисту України є не від'ємною складовою частиною освітнього процесу у коледжі, адже відомо, що добрі успіхи в навчанні забезпечуються лише у спільній взаємодії педагогів, вихователів , батьків та студентів.

Віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності і безпеки України. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

Інформацію надав Володимир Фрасуняк,

викладач предмету «Захист України»

: