Search

Нові обличчя, старі мрії: перші тижні навчання в коледжі

Нові обличчя, старі мрії: перші тижні навчання в коледжі

Осіння пора занурила наших студентів у вир навчальних буднів, і перший місяць цього захопливого польоту вже добіг кінця , тому саме час поділитися з вами яскравими моментами з життя 14-ОЕ групи. Отже, відкриваємо завісу та ділимося найяскравішими моментами студентського життя!

Перший місяць у коледжі був дуже цікавим та насиченим. Неймовірно сподобалось свято посвяти в студенти. Вражають просторі авдиторії, величність та краса території навчального закладу(а це- дендропарк!). Незвично, що пара проходить трішки довше, ніж урок, тому перед парами потрібно гарно поїсти. Щоб якісно навчатися, слід добре харчуватися. Це правило має розуміти кожен студент. На щастя, в коледжі з цим немає проблем, адже тут є студентська їдальня , у якій можна смачно поїсти.

Ми познайомилися з однолітками, навіть встигли потоваришувати.  З'ясувалось, що маємо багато спільних інтересів і, навіть, жартів. Ось, до прикладу, в нашій групі є Зайчик(бо парубок полюбляє носити заячі вушка), і Котик (то справжнє прізвище дівчини), і Медведик, а ще - Росущан в квадраті (так викладачка фізики Світлана Григорівна сказала про Марину та Богданну, а нам сподобалось).

Зовсім дорослими відчули себе, коли обирали старосту групи (таємним голосуванням!). На чолі групи стала Аліна Амбрик, а її радником, чи то пак – заступником - Софія Гембатюк. Ми всі працьовиті, відповідальні та наполегливі, але непосидючі (часто можемо виходити на парах, особливо- радник старости).

Із перших днів відчули, що доведеться докласти неабияких зусиль аби досягти омріяного, зрозумівши, що до здобуття фаху крокуємо з надійними людьми-одногрупниками. Маємо вже перші досягнення, наша одногрупниця Марія Маюк здобула перше місце у змаганнях зі штовхання ядра.

На майбутнє від навчання очікуємо нових знань, професійного зростання, багато позитивних емоцій і вражень та цікавого і захопливого студентського життя. Дуже хочемо, аби навчальний рік був повноцінний і ми якомога більше часу провели у стінах вже нам такого рідного коледжу. І за цей великий привілей дякуємо нашим захисника та захисницям!

Від імені 14-ОЕ групи Софія ГЕМБАТЮК,

куратор групи Леся ЛУКАВЕЦЬКА

: