Search

Проведено засідання методичної ради коледжу

Проведено засідання методичної ради коледжу

На третьому засіданні методичної ради коледжу, що відбулось 10 жовтня 2024 року, обговорювалось питання організації та проведення в навчальному закладі олімпіад і конкурсів з навчальних дисциплін та загальноосвітніх предметів.

Члени методичної ради порушили питання написання курсових робіт та звітів проходження виробничої практики. Голови циклових комісій доповіли про ознайомлення студентів з методичними рекомендаціями щодо написання курсових робіт, достатньою поінформованістю з цією метою. Ольга Киверига, голова ЦК економічних та комерційних дисциплін, звернула увагу на проблему збору даних при розрахунку економічних показників та поділилась досвідом використання німецької бази даних ( КТL).

Учасники засідання методичної ради звернули увагу на вивчення системи роботи аналізу відвіданих занять педагогічних працівників, які атестуються у 2025 році. Директор коледжу Борис Павлюк рекомендував головам циклових комісій активізувати роботу викладачів-методистів та розглянути можливість регулярного проведення ними відкритих занять з метою обміну досвідом. Заступник директора з навчальної роботи Ольга Галайдіда звернула увагу на взаємовідвідування занять педагогічними працівниками. Голова циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін Ірина Сагайдак доповнила колег пропозицією надавати методичну допомогу викладачам-початківцям.

Питання, на якому зосередили увагу члени методичної ради, стосувалось і проведення в коледжі І туру Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2025». Завідувач навчально-методичного кабінету Людмила Атаманчук наголосила на основних вимогах до конкурсних робіт, звернула увагу на номінації та умови проведення відбіркового туру. Методична рада визначила дату проведення Конкурсу.

Інформацію надала Людмила АТАМАНЧУК,

завідувачка навчально-методичного кабінету коледжу

: