Search

Співпраця з роботодавцями – запорука підготовки кваліфікованих фахівців

Співпраця з роботодавцями – запорука підготовки кваліфікованих фахівців

Одним з критеріїв оцінювання якості освітньо-професійної програми підготовки фахівців за ОПП « Агрономія» та освітньої діяльності коледжу з підготовки фахових молодших бакалаврів передбачено наявність відповідних фінансових та матеріально-технічних ресурсів для її реалізації.

Дієвим способом такого формування є налагоджування і розвиток постійної співпраці із стейкхолдерами.

В коледжі це завдання здійснюється через діяльність Ради роботодавців та налагоджування контактів з колишніми випускниками закладу. Одним з них є Мирослав РОЗЛУЦЬКИЙ – директор ТОВ «Добробут».

Мирослав Васильович - активний член Ради роботодавців, бере участь у різних заходах фахового спрямування, які проводяться в коледжі, охоче надає допомогу у проведенні практичного навчання. Досвідчений керівник щедро ділиться з викладачами коледжу досвідом роботи та інноваційними розробками, впровадженими в агровиробництво у його господарстві, яке є постійною базою для стажування студентів коледжу, проходження виробничих переддипломних практик.

А ще Мирослав РОЗЛУЦЬКИЙ сприяє розвитку і оновленню матеріально-технічної бази коледжу. Останнім прикладом такої діяльності стало надання директором ТОВ «Добробут» на благодійній основі партії насіннєвого матеріалу для використання в навчально-дослідній частині коледжу. Це новий високоурожайний сорт озимої пшениці «Артист» DSV. Цей середньоранній сорт з високим потенціалом урожайності та зимостійкості, який вирізняється високою адаптивністю до несприятливих умов вирощування,   стає популярним зі зміною погодних умов в останні роки. Тож  його застосування дасть можливість ознайомлювати студентів з новаціями в сфері їх майбутньої професії. А тісна співпраця коледжу з роботодавцем стане ще одним кроком у розвитку фінансової взаємодії з рободавцями на всіх етапах організації освітнього процесу підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Агрономія».

Вдячні Мирославу РОЗЛУЦЬКОМУ за сприяння розвитку матеріально-технічної бази коледжу і підтримку прагнень його здобувачів освіти до якісного оволодіння майбутньою спеціальністю.

Роман АНДРУСИК, завідувач технологічним відділенням

 

 

 

: