Search

У країні інформаційних технологій

 

 

У країні інформаційних технологій

Хто володіє інформацією, той володіє світом.

У.Черчілль

З метою підвищення інтересу студентів до сучасних інформаційних технологій у Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» з 14 жовтня 2024 року по 18 жовтня 2024 року проходив  Тиждень інформатики. В рамках тижня студенти взяли участь у таких конкурсах:

  1. Конкурс «Засели будинок».
  2. Онлайн-екскурсія «ІТ-компанії Тернопільщини».

3. Інтелектуальне казино «Пиши і витирай».

4. Конкурс презентацій «Комп'ютерні технології в моїй професії».

5. Ігрова лабораторія « Інформатика в кросворді».

6. Ребуси для справжніх програмістів.

7. Інтелектуальна гра « Магістр інформатики».

8. Турнір веселих інформатиків «Фольклорний серпантин»

9. Олімпіада з інформатики.

10. Конкурс «Кмітливі інформатики»

 

Включення Тижня інформатики у структуру навчального процесу сприяє розв'язанню низки важливих педагогічних завдань. Це дозволило студентам опанувати дослідницькі навички, працювати в команді та використовувати сучасні інформаційно-комунікаційні технології.

Щодня студенти отримували нові завдання, які дозволять проявити креативність і наполегливість. Участь у різних конкурсах і змаганнях відкривали для студентів можливість не тільки навчатися новому, але й ділитися досвідом і знаннями з одногрупниками. Студенти не лише здобували нові навички, але й продемонстрували свої вміння та креативний підхід до вирішення різноманітних завдань.Тиждень був насиченим ігровими та навчальними активностями, які поєднували у собі практичні завдання, розв'язування логічних задач, а також змагання з алгоритмічного мислення, що сприятимуть розвитку їхніх технічних здібностей та пізнавальної активності.

Оргкомітет:
Наталія СИДОРЧУК,
Тетяна МІЩУК,
Орися ОЗІМІНСЬКА.

: