Search

Відкрите заняття з дисципліни «Комп’ютеризація с.-г. виробництва»

Відкрите заняття з дисципліни «Комп’ютеризація с.-г. виробництва»


Навчальний процес здійснюється у різних формах навчального заняття, який регулюється положенням «Про організацію навчального процесу». Відповідно до даного положення  28 жовтня 2015р. у ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого” викладачем комп’ютерних  дисциплін Зубиком Іваном Михайловичем було проведене відкрите практичне заняття у 22 групі на тему: „Створення поштової скриньки на WWW.UKR.NET. Отримання та відправлення електронної пошти”.

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану дисциплін. Під час заняття викладач активно використовував ПК, програмне забезпечення, інструкційні карти, мультимедійний проектор, проекційний екран.

Основну мету заняття було досягнуто, а саме: знайомство з основними можливостями поштових серверів та реєстрація й практичне використання власної поштової скриньки для електронного листування.

Протягом практичного заняття студенти 22 групи вправно впорались із поставленими перед ними завданнями: зареєструватись та отримати поштову скриньку; створити та відправити листа; перевірити пошту та дати відповіді на електронні листи; налаштувати відповідач; змінити паролі; користувались сервісом eDisk.

Заняття відвідали: заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., методист Деркач Н.Я., викладачі – Гірчак Ю.Л., Червоняк А.М., Сидорчук Н.Я., Міщук Т.В., Галайдіда О.В., Руснак С.Г., Симака С.П., Озімінська О.Я., Юрійчук О.В., Матвійчук В.П.,  Баран А.В.


І.В.Костур, секретар педкабінету

: