Search

Звіт про роботу спортивного товариства «Колос» за 2011-2015 роки

Звіт про роботу спортивного товариства «Колос»  
за 2011-2015 роки


1 грудня 2015 року у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" відбулося засідання спортивного товариства «Колос», на якому заслухано результати роботи спортивного товариства за 2011-2015 роки. Викладач фізичної культури Токарчук В.І. представив підсумки участі та результати студентів у всеукраїнських, обласних, районних та внутріколеджівських змаганнях.

У роботі засідання  взяли участь : директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., викладачі фізичного виховання – Тимчук В.І., Коритковський В.І., Богуцький М.І.,  голова студентського парламенту Олейнич С. та  представники академічних груп.

Під час виступу директор коледжу Глова В.С. наголосив : «Ми повинні чітко ставити перед собою ціль і мету, яка приведе нас до успіху. Адже створивши Раду фізичної культури і спорту при коледжі, ми зможемо стимулювати та заохочувати студентів до спорту, а значить і до здорового способу життя». Також директором коледжу було запропоновано певні пропозиції щодо створення даної Ради, а саме :

  1. Обрати з кожної академічної групи одного студента, який входитиме до  Ради;
  2. Засідання Ради фізичної культури і спорту проводити кожного місяця;
  3. На засіданні педагогічної ради представити план роботи Ради фізичної культури і спорту.

У виступах доповідачів - представників дана висока оцінка діяльності роботи спортивного товариства «Колос» за 2011-2015 рр. Прийнято відповідне рішення засідання.


І.В.Костур, секретар педкабінету

: