Search

Технологічна практика у фермерському господарстві «Гадз»

Усі знають, що для міцного здоров'я потрібно вживати багато фруктів, адже вони насичені вітамінами, але мало хто задумувався над тим, що потрібно зробити для того, щоб ці ж фрукти були смачними, корисними та й просто гарними на вигляд. Щоб дізнатися, як це зробити студенти 32 групи, спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проходили технологічну практику у фермерському господарстві «Гадз» (м. Бучач). Керівником даного господарства є - Гадз Петро Іванович.

Першого дня студенти були ознайомлені з місцем проведення практики, дізнались про площу саду, площу живлення одного дерева, сорти, які вирощуються на підприємстві та ознайомились з використанням знаряддя їхньої майбутньої праці. Пізніше, досвідчені працівники навчили проводити зимову обрізку плодових дерев. Безпосередньо під керівництвом головного агронома підприємства - Назарука Сергія Сергійовича.
Також група була забезпечена гуртожитком та трьохразовим харчуванням в день.
Після закінчення практики усі залишилися задоволеними та з вигуками: "Нарешті вдома обріжу яблуню!" щасливо поїхали на зимові канікули.


Качор Олег, Студент 32 групи

: