Search

Відкрите заняття з дисципліни «Контроль і ревізія»

2 березня 2016 року було проведено відкрите заняття з дисципліни «Контроль і ревізія» викладачем Яремчук Олександрою Миколаївною у 36 групі спеціальності  5.03050801 «Фінанси і кредит» на тему «Контроль і ревізія грошових коштів».

Основну мету заняття було досягнуто, а саме: ознайомлення студентів із порядком проведення контролю та ревізії касових операцій, операцій на рахунках в казначействі, банку; розвиток студентів економічного мислення, формування відповідального ставлення до своїх обов’язків.

Під час проведення заняття викладач використала міжпредметні зв’язки з фінансового обліку,  обліку і звітності в бюджетних установах, обліку і звітності у комерційних банках, правознавством, фінанси підприємств.

Викладач добре володіє навчальним матеріалом предмету, методикою проведення занять, вміє організувати студентів, зацікавити їх та застосувати відповідні форми роботи та наочні матеріали.

Студенти протягом заняття були жвавими та зацікавленими, активно обговорювали і вирішували основні проблеми, питання та завдання, які були поставлені їм. 

Заняття проведено на належному методичному рівні з використанням сучасного навчального матеріалу і заслуговує на схвальні відгуки.

Заняття відвідали : директор коледжу Глова В.С., завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В., викладачі : Папушко М.Д., Зарівна Б.П., Ситник Г.М., Дуда М.І., Киверига О.Ю., Галайдіда О.В., Душко В.І., Жлуховська Р.Я., Петрів Г.В.


 І.В.Костурсекретар педкабінету

: