Search

Переможці 1-го Всеукраїнського (12-го Всекримського конкурсу учнівської та студенської творчості ім.Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!»

Переможці 1-го Всеукраїнського

(12-го Всекримського конкурсу учнівської

та студенської творчості ім.Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!»

У рамках святкування 145 річниці з Дня народження геніальної Лесі Українки 27 лютого на базі ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» відбувся 2-й (відбірковий) етап І Всеукраїнського (ХІІ Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.

Творче змагання учнівської та студентської молоді відбулося за визначеними номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

Студенти ВП НУБіП України, переможці 1-го етапу конкурсу, який відбувся у коледжі, у номінаціях «Твір», «Вокал», «Малюнок»: Святий Віталій-24Б, Галабій Маріянна-201-С-О, Ляшук Марія-16гр, Желізняк Марта-24Б, Мацинська Оксана-201-С-О, Вольська Валентина-25гр, Савюк Аліна-24Ф теж взяли участь у 2-му відбірковому етапі конкурсу, який проходив у Полтаві. Наші студенти Марта Желізняк, Аліна Савюк, Валентина Вольська, Оксана Мацинська за номінацією «Вокал» визнані переможцями, нагороджені дипломами і одержали запрошення на 3-ій (фінальний) етап Конкурсу-фестивалю, який відбувся 20-го березня у м.Києві для участі у гала-концерті. 

Захід згуртував навколо імені Лесі Українки талановиту студентську та учнівську молодь не лише Полтавщини, а й Київщини, Рівненщини, Донеччини, Луганщини, Криму, Волині та інших областей України. 

Учасники із членами журі конкурсу.

 

 

 

Наталія Проданик - викладач української мови та літератури.

: