Search

Тиждень циклової комісії агрономічних та інженерних дисциплін

Тиждень циклової комісії агрономічних та інженерних дисциплін 


 Моя професія – земля,
Яка дає мені життя.
Мою стежину проклада.
Несе століття в майбуття.
Дарує нам мудрість і знання,
Землі такої, як у нас нема!!! 

Саме під таким гаслом у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проходить тиждень циклової комісії агрономічних дисциплін. Щодня на студентів та працівників чекали та ще чекають цікаві заходи.

Так у понеділок, 16 травня, у вестибулі можна було ознайомитись із виставкою «Життєві долі наших випускників» (організатор Баран А.В., Сопівник Л.Й.). Своєрідним продовженням виставки став круглий стіл «Моє професійне зростання (модератор Глова В.С.). Учасниками заходу були викладачі коледжу, які в минулому теж навчалися в стінах нашого навчального закладу. Тон зустрічі задав директор Глова В.С., який наголосив на важливості праці агронома на сучасному етапі  - адже праця хлібороба сприяє економічному зміцненню села, зокрема і держави в цілому.

Цікавими і хвилюючими були виступи-спогади Сопівник Л.Й., голови ц/к агрономічних та інженерних дисциплін, Андрусик О.М., завідувача навчально-виробничої практики, Романовича Я.В. завідувача відділу з навчально-виробничої діяльності та викладачів Грицишин С.Ф., Мандзюка І.М. Бо для кожного з них Заліщицький коледж – це не тільки теперішнє місце роботи, а і рідний навчальний заклад, який зростив їх як фахівців.

У вівторок  була проведена виховна година на тему : «Загадка і секрети води», на яку  були запрошені представники студентських груп разом із кураторами. Виховний захід проводили у їдальні коледжу, де присутні мали можливість скуштувати різноманітні фіточаї та солодощі. Переглядаючи науково-популярний документальний фільм студенти - агрономи, екологи, фермери, бухгалтери, фінансисти, економісти вели жваве обговорення проблем води як цілющого  дару природи і дару Божого.

З узагальнюючим словом виступила голова циклової комісії Сопівник Л.Й., яка вкотре підтвердила думку  про цілющі властивості води, про її роль у природі і в житті людини. Розповіла про енергетику, яку поглинає вода, про її структуризацію під впливом позитивних і негативних факторів.

В середу,  був проведений конкурс «Кращий за робітничою професією», який організували викладачі : Гулько І.М., Конько В.А. та майстри виробничого навчання за участі студентів 23, 33 та 32 груп.

Викладачами Перит В.В., Гев’юк Х.М., Фреяк Г.Б., Симотюком Я.Ф. було проведено конкурс «Кращий за професією -  еколог» між студентами 31 та 41 груп.

Обидва конкурси засвідчили як відмінні теоретичні знання так і практичні навики студентів, які вони здобули у процесі навчання. 

Результати конкурсу будуть оголошенні на підведенні підсумків тижня агрономічних та інженерних дисциплін.

Усім учасникам конкурсів дякуємо за хороші результати та високу майстерність.



 Сопівник Л.Й., голова циклової комісії 

 агрономічних та інженерних дисциплін

: