Search

Регіональний огляд-конкурс на кращу організацію і функціонування колекційно-дослідного поля

Регіональний огляд-конкурс на кращу організацію і функціонування колекційно-дослідного поля

7 червня 2016 р. на базі Мирогощанського аграрного коледжу відбувся регіональний огляд-конкурс на кращу організацію і функціонування колекційно-дослідного поля зі спеціальностей «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та «Організація і технологія ведення фермерського господарства». У цьому конкурсі брали участь сім навчальних закладів. Від нашого закладу всі матеріали з честю представила делегація у складі наших викладачів Андрусик О.М., Андрусик Р.В., Сеник І.І., Червінська О.Й.

Була проведена цікава екскурсія по колекційно-дослідному полі коледжу, а також у музеї. Після перегляду документів і відеоматеріалів засідала комісія. У складі комісії були задіяні голова управління аграрного розвитку м. Дубно, методист НМЦ «Агроосвіта» Деркач Н.Є., директор Мирогощанського аграрного коледжу, а також представники навчальних закладів.

Наш заклад виборов ІІ місце. Висловлюємо вдячність викладачам агрономічних дисциплін, завідувачам кабінетів і лабораторій, лаборантам, а також Мартинчуку О.М. за сприяння у проведенні зйомки і монтування відеофільму.

 

Андрусик О.М., завідувач навчально-виробничої практики

: