Search

Триває літня ознайомлювальна та технологічна практики

Триває літня ознайомлювальна практика у студентів перших курсів та технологічна практика у  студентів 23 групи спеціальності  5.09010102 «Організація і технологія ведення фермерського господарства».

В рамках ознайомлювальної практики студенти  першокурсники спеціальності 5.09010102 «Організація і технологія ведення фермерського господарства» (13 група) ознайомились із колекційно-дослідними ділянками коледжу, де закладено демонстраційні посіви овочів та допомогли у збиранні врожаю столової моркви сорту «Цідера» і «Дарина», цибулі «Краса», столового буряка «Монорубра» і «Бона» від фірми Moravossed (Чехія) представництво якої в Україні здійснює ПП «Тирас» - а коледж має з ними тісну співпрацю.

Студенти безпосередньо  мали можливість співставити  різні види моркви її  врожайність, вагу, термін дозрівання, чи придатний даний сорт до механічного  збирання, як правильно зберігати і які хвороби і шкідника вона має. Ну і звісно усі студенти жваво обговорювали корисні властивості та особливості моркви.

І.В.Костур

: