Search

Поповнення матеріального забезпечення навчального процесу

Днями лабораторія трактористів і сільськогосподарських машин коледжу поповнилася новим навчальним обладнанням. З ініціативи завідувача агрономічним відділенням Р.В. Андрусика встановлено тісні контакти з керівництвом освітнього проекту започаткованого компанією «Кернел-Трейд» по підготовці кадрового резерву провідних та головних фахівців в галузі АПК та нашим коледжем.

Відповідно до цих домовленостей в 2015-2016 н.р. три студенти коледжу Греськів Миколай, Виклюк Ігор та Бобровський Василь були учасниками стажування на господарських об'єктах компанії в Заліщицькому районі. А вже на початку нового навчального року коледж отримав від керівництва проекту деякі прилади і обладнання для лабораторії тракторів і сільськогосподарських машин. Завдяки такій співпраці розширюються можливості підвищення якості підготовки фахівців на агрономічному відділенні коледжу шляхом ознайомлення і використання сучасної техніки та технології в аграрному виробництві.

Тож дирекція коледжу висловлює щиру вдячність керівництву компанії «Кернел-Трейд» та менеджерам її освітнього проекту за підтримку справи удосконалення фахової підготовки в коледжі та сподівання на дальше продовження плідної співпраці.

М.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи

: