Search

Підсумки он-лайн вікторини: «Чи знаєш ти історію свого коледжу?»

   В середині вересня  на сайті нашого коледжу стартувала он-лайн вікторина «Чи знаєш ти історію свого коледжу?». В цьому своєрідному інтелектуальному випробуванні було запропоновано взяти участь, як студентам так і викладачам коледжу та всім бажаючим.  Захід проходив в рамках «Тижня історії», що проводився  в нашому коледжі з 26 по 30 вересня 2016 року. Метою вікторини стало   сприяння поглибленню історичних знань та розвиток студентської ініціативи в  пошуково-дослідницькій роботі.

      Всього на адресу організаторів вікторини надійшло 83 анкети від студентів та окремих викладачів коледжу.

      Блискучі знання та стовідсотковий результат в знанні історії свого коледжу показала викладач суспільних дисциплін Петрів Галина Василівна.

 

   Серед студентів найкращі знання історії коледжу виявили студенти:

Гриців Аліна – 16 група – 1-е місце

Лесюк Дмитро – 41 група – 2-е місце

Швидковська Іванна – 16 група – 2-е місце

Гембатюк Лідія – 11 к група – 3 місце

   Добрі знання та змістовну інформацію представили в своїх анкетах студенти :

Голич Арсен, Федорцен Іван, Макух Галина, Крижанівський Роман – 13 група, Матвіїв Тетяна – 24Б група, Орищук Віра – 25 група, Зозуля Дмитро, Халак Віталій, Хоміцький Назар, Малиняк Микола, Тремблюк Михайло – 11к група. 

 

   Переможцям та призерам вікторини було вручено грамоти   дирекції коледжу, книги про історію нашого навчального закладу і міста Заліщики  авторства М.В.Сопилюка «На переломі століть…Становлення і розвиток фахового навчального закладу в Заліщиках у контексті суспільно-історичного розвитку краю», а також сувеніри та інформативно-презентаційні  матеріали про наш коледж.

   Організаційний комітет проведення «Тижня історії» та вікторини вітає переможців та висловлює щиру подяку викладачам Петрів Галині Василівні, Олійник Марії Дмитрівні, Книшу Ігорю Ярославовичу, Деркач Наталії Ярославівні, Тракало Ользі Львівні, Війтику Юрію Петровичу за організацію студентів та допомогу в підведенні підсумків вікторини.


М.В. Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи

: