Search

Звіт Ради колективу фізичної культури за 2015-2016 н.р.

10 жовтня 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся Звіт Ради колективу фізичної культури за 2015-2016 навчальний рік.

У роботі засідання  взяли участь : заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., голова студентської профспілки Петрів Г.В., бухгалтер студентської профспілки Яремчук О.М., викладачі фізичного виховання – Тимчук В.І., Коритковський В.І., представники академічних груп та члени Ради фізичної культури.

Керівник фізичного виховання Токарчук В. І. представив результати участі студентів коледжу у всеукраїнських, обласних, районних та внутріколеджівських змаганнях за 2015-2016 н.р.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. ознайомив студентів із положенням «Ради фізичної культури» ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», а також наголосив на основних завданнях цього формування.

Бухгалтер студентської профспілки Яремчук О.М. прозвітувала про рух коштів та членські внески на Раду колективу фізичної культури за 2015-2016 навчальний рік.

Голова студентської профспілки Петрів Г.В. у своїй доповіді зазначила, що для забезпечення розвитку фізичної культури і спорту та покращення матеріально-технічної бази за рахунок коштів Ради фізичної культури протягом року придбано спортивний інвентар для коледжу.

У виступах доповідачів - представників дана висока оцінка діяльності роботи Ради фізичної культури за 2015-2016н.р. Прийнято відповідне рішення про завдання в процесі діяльності в 2016-2017навчальному році.

Костур І.В., секретар педкабінету

: