Search

Проведено відкрите заняття з дисципліни «Англійська мова»

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Володіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу…

18 жовтня 2016 року викладачем англійської мови Лукавецькою Лесею Михайлівною проведено відкрите заняття з дисципліни «Англійська мова» у 15 групі спеціальності «Облік і оподаткування» на тему : «Здоровий спосіб життя».

Основну мету заняття було досягнуто : формування навичок монологічного та діалогічного мовлення за темою «Здоровий спосіб життя», уміння ставити логічні питання в ситуації, розширити кругозір студентів з даної теми, активізувати в мовленні студентів вживання лексики, узагальнити та систематизувати матеріал по темі заняття, пропагуватиздоровий спосіб життя, виховувати інтерес до англійської мови, формувати відповідальність за своє здоров'я.

Під час заняття Леся Михайлівна використовувала : роздатковий матеріал для контролю розуміння, читання та аудіювання, завдання, презентації, анкети по здоровому способу життя, творчі роботи студентів.

Заняття проходило у постійному англомовному діалозі зі студентами. Викладач використовував метод бесіди, який спрямовував студентів на проведення аналізу та порівнянь, а також ситуативні вправи, які застосовувались для узагальнення та систематизації знань. Педагог методично правильно організовувала закріплення вивченого матеріалу.

Протягом заняття студенти проявили високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу.

Викладач відмітила належним чином активність та відкритість студентів, без яких би не вдалось досягти поставлених цілей.

Заняття відвідали :зав. економічним відділенням Стрільчук Л.В., методист Деркач Н.Я., викладачі : Осадчук С.Б., Вацик Н.В., Зима Я.В., Завінська О.М., Олійник М.Д., Юрійчук О.В., Атаманчук Л.А.

Заняття пройшло на належному методичному рівні та заслуговує позитивних відгуків.

Костур І.В., секретар педкабінету

: