Search

Відбулось засідання педагогічної ради коледжу

20 жовтня 2016 року у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" відбулось засідання педагогічної ради коледжу на якому розглядалися питання навчально-виховної та профорієнтаційної роботи.

Роботу засідання педагогічної ради розпочав заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., який акцентував увагу педагогічногоколективу на станпідготовки до проведення повторної акредитації спеціальностей 5.03050901 «Бухгалтерський облік», 5.03050401 «Економіка підприємства», 5.03050702 «Комерційна діяльність», 5.09010102 «Організація і технологія ведення фермерського господарства», 5.09010103 «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та ознайомив викладачів із основними вимогами щодо оформлення навчально-методичного забезпечення, специфікою та термінами роботи акредитаційної комісії тощо.

Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. наголосила на завершення підготовки пакетів комплексних контрольних робіт з дисциплін циклів соціально-гуманітарної, природничо-наукової та професійної підготовки та організації проведення зрізу знань студентів, з метою самоаналізу якості навчальної роботи.

Красій Н.Я. – відповідальний секретар приймальної комісії, виступила з інформацію про стан виконання заходів по проведенню профорієнтаційної роботи та ознайомила з мережею загальноосвітніх закладів з якими укладено угоди про співпрацю.

Зацікавлення у слухачів викликало науково-навчальне повідомлення викладача коледжу Зубика І.М., на тему: «Кіберхондрія: небезпеки лікування по інтернету». Він розповів про прояви цього явища, наголосив на тому, до чого може призвести самолікування користуючись інформацією із джерел інтернет-ресурсів.

Заслухавши та обговоривши порядок денний педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Костур І.В., секретар педкабінету

: