Search

Екскурсія студентів-екологів

Практична підготовка студентів є складовою частиною навчального процесу і ставить за мету оволодіння студентами сучасними методами і формами організації праці, формування в них професійних умінь і навичок, які необхідні для прийняття рішень у реальних умовах, систематично їх оновлювати та творчо застосовувати в практичній діяльності.

Вивчення дисципліни ми здійснюємо в безпосередньому зв’язку теоретичних знань з практичною діяльністю.
З цією метою 24 жовтня на агрономічному відділенні ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» для студентів 41 групи спеціальності 5.04010602 «Прикладна екологія ОКР «Молодший спеціаліст» викладачем Перит В.В. було проведено заняття - екскурсію в навчальну лабораторію інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького Національного університету ім. Ю. Федьковича.
Студенти ознайомилися із сучасними приладами, обладнанням, лініями даних лабораторій, побували на практичному занятті разом із студентами інституту, ділилися задумками щодо покращення екологічного стану даних місцевостей.

Слід відмітити, що такі екскурсії розвивають у студентів науковий інтерес до спеціальності в плані розробки заходів щодо локалізації і ліквідації джерел техногенної небезпеки та впровадження нових методів дослідження природних та антропогенних процесів.


Перит В.В., викладач хімії

: