Search

Відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу

У ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу на якому розглядалися питання навчально-виховної роботи.

Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С., який ознайомив присутніх із порядком денним.

Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. та голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін Папушко М.Д. виступили із інформацією про якість підготовки фахівців спеціальності 5.03050901 «Бухгалтерський облік». Л.В.Стрільчук ознайомила з результатами успішності студентів коледжу із спеціальності «Бухгалтерський облік».

В обговорені виступили директор коледжу Глова В.С. та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., які наголосили на актуальних проблемах покращення якості підготовки фахівців: удосконалення форм і методів використання ІКТ при викладанні дисциплін професійного спрямування, розширення переліку заходів професійного спрямування в позааудиторній роботі, урізноманітненні методів індивідуальної роботи з студентами.

Про організацію системи виховної роботи в гуртожитку коледжу, проблеми та перспективи удосконалення цього важливого напрямку діяльності доповів заступник директора з виховної роботи Книш І.Я.

Вихователь гуртожитку Посконюк Г.П. та голова студентської ради гуртожитку Головацький Д. інформували присутніх про роботу гуртків, проведені зустрічі з цікавими людьми, організацію вечорів відпочинку з національно-патріотичного, морального, духовного виховання у гуртожитках коледжу.

Голова циклової комісії кураторів груп Руснак С.Г. ознайомила із результатами анкетування студентів: «Гуртожиток – мій дім», яке проводилось серед студентів, котрі проживають у гуртожитку.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. ознайомив з результатами рейтингової оцінки роботи педагогічних працівників та предметних циклових комісії ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" за 2015-2016 н.р.

Директор коледжу Глова В.С. представив на розгляд і затвердження «План заходів по реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2020» на 2017 рік».

Заслухавши та обговоривши порядок денний, педагогічна рада прийняла відповідні рішення з розглянутих питань.

І.В.Костур, секретар педкабінету

: