Search

Участь у семінарі-тренінгу «Запровадження органічного виробництва в Україні»

8 грудня 2016 року завідувач лабораторії «Колекційно-дослідне поле» кандидат с.г.наук Лендел В.Ф. взяв участь у семінарі-тренінгу на тему: «Запровадження органічного виробництва в Україні». Семінар відбувся на базі ДУ «НМЦ «Агроосвіта». У заході приймали участь представники аграрних навчальних закладів, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерації органічного руху України, фахівці аграрного виробництва.

Микола Мороз директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України та Віктор Лендел викладач коледжу обговорюють питання: «Законодавчі регулювання в сфері органічного землеробства».

А.М.Рудюк начальник відділу землеробства та меліорації Департаменту землеробства та технічної політики в АПК Міністерства аграрної політики та продовольства України та В.Ф.Лендел обговорюють питання: «Перспективи розвитку органічного землеробства в Україні»

Віра Пасацька спеціаліст з сертифікації с/г виробництва відділу послуг ТОВ «Органік Стандарт» та Віктор Лендел обговорюють питання:

«Сертифікація органічного виробництва в Україні»

: