Search

ТВОРЧА МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ МАРКЕТИНГУ

Нещодавно студенти спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» під керівництвом викладача маркетингу нашого коледжу Галайдіди О.В. були учасниками регіонального конкурсу «Творча молодь – майбутнє маркетингу!».

Захід проводився з метою стимулювання інтелектуального та культурного розвитку молоді, підвищення її соціальної активності, залучення до вирішення гострих соціальних та економічних проблем, сприяння обізнаності у сфері маркетингу та реклами, розкриття та розвитку її творчого потенціалу. Підготовка тривала з 1 листопада по 20 грудня 2016 року, за ініціативи кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя. В конкурсі брали участь учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл і студенти закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Конкурс проводився у чотирьох номінаціях:

  1. Презентація чи відеоролик на соціальну тематику;
  2. Презентація чи відеоролик комерційної реклами;
  3. Краща творча робота, презентація чи відеоролик на тему: «Маркетолог – професія майбутнього»;
  4. Презентація чи відеоролик «Реклама свого навчального закладу».

З метою стимулювання творчого та креативного розвитку студентів, надання їм можливості розкриття професійних навичок шляхом створення рекламних відеороликів, сприяти обізнаності молоді у сфері маркетингу та реклами, викладачем Галайдідою О.В. нашого коледжу було сформовано команду для участі у конкурсі. До її складу входили студенти-активісти коледжу: Сенів Олег (43-К група), Гаврилків Віталій (43-К група) та Савків Тарас (21-К група).

Проявивши свої практичні навички та професійні здібності в галузі маркетингу, за підтримки та керівництва викладача-консультанта, студенти активно включилися в підготовку до участі у конкурсі. В процесі такої діяльності вони створили цікавий відеоролик під назвою «Один день з життя студента ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого». Робота була направлена на конкурс, за результатами якого наші студенти отримали Диплом учасника у номінації «Найоригінальніша презентація свого навчального закладу».

Дирекція коледжу, висловлює подяку студентам-учасникам конкурсу та викладачу-керівнику Галайдіді О.В., які проявили активність, цілеспрямованість та креативно презентували наш навчальний заклад.

Бажаємо успіхів в освоєнні майбутньої професії!


І.В.Костур, секретар педкабінету

: