Search

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

 Засідання організаційно-

методичної ради коледжу 

Питанням удосконалення профорієнтаційної, організаційної та навчально-виховної роботи було присвячено чергове засідання організаційно-методичної ради коледжу.

Розпочинаючи засідання, директор коледжу В.С. Глова акцентував увагу членів дирекції, керівників структурних підрозділів, голів циклових комісій на особливій актуальності питання активізації профорієнтаційної роботи для залучення вступників на навчання у 2017 році. З цією метою директором поставлено вимогу конкретизувати роботу випускаючих циклових комісій по організації виїздів до загальноосвітніх шкіл регіону, укладення угод та підготовку спільних заходів з вчителями ЗОШ. Вирішено сформувати 8 профорієнтаційних груп за напрямами і спеціальностями підготовки фахівців в коледжі на чолі з провідними викладачами та керівниками. В останній декаді січня на початку лютого відбудуться виїзди в школи на ПТНЗ Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської областей, а 4 березня заплановано провести черговий День відкритих дверей для учнів шкіл, ліцеїв та профтехучилищ.

З питанням про стан і заходи удосконалення контролю за організацією навчально-виховної роботи та дотримання виконавської дисципліни виступив заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк. В його виступі йшлося про завдання по реалізації вимог і рекомендацій «Положення прол забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у ВП НУБіП України «Заліщицький агарний коледж ім.. Є. Храпливого».

Завідувачі відділень Р.В. Андрусик та Л.В. Стрільчук поінформували про стан підготовки до проходження повторної акредитації 5 спеціальностей ОКР «Молодший спеціаліст». Директор коледжу В.С. Глова наголосив на якісній підготовці матеріалів НМЗ і матеріально-технічної бази викладачами та завідувачами кабінетів і лабораторій.

За інформацією методиста коледжу Н.Я. Деркач обговорено питання організації коледжівських олімпіад та конкурсів в ІІ-му семестрі 2016-2017 н. року.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

М. Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи

: