Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

26 січня 2017р. відбулося чергове засідання педагогічної ради у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», на якому розглядалися питання:

  1. Про результати моніторингу якості навчання студентів за підсумками І – семестру 2016-2017 н.р.
  2. Особливості адаптації студентів новонабраних груп до навчально-виховного процесу
  3. Звіт про результати роботи в 2016 р.
  4. Про план виховної роботи на ІІ семестр 2016-2017 н.р
  5. Затвердження положення про порядок призначення стипендій
  6. Затвердження правил прийому на 2017-2018 н.р.
  7. Про затвердження проекту випуску інформаційно-рекламного щорічника – 2017

Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С., який ознайомив присутніх із порядком денним та визначив основні завдання діяльності педколективу на наступний семестр цього навчального року.

Завідувач економічним відділенням Л.В. Стрільчук та завідувач агрономічним відділенням Р.В. Андрусик представили результати моніторингу якості навчання студентів за підсумками І семестру 2016-2017 н.р. та запропонували заходи удосконалення організаційно-виховної роботи із студентами з метою покращення навчальної дисципліни студентів у другому семестрі.

М.В. Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, звернув увагу на якість викладання окремих навчальних дисциплін та удосконалення індивідуальної роботи зі студентами.

Про особливості адаптації студентів новонабраних груп до навчально-виховного процесу інформував заступник з виховної роботи Книш І.Я., який запропонував покращити роботу щодо залучення студентів до участі у предметних гуртках, спортивних секціях, та художній самодіяльності коледжу.

Директор коледжу В.С. Глова ознайомив колектив навчального закладу з результатами роботи в 2016 році за основними показниками, а саме: фінансово-економічної діяльності, складу педагогічного персоналу, стану навчально-лабораторної бази, формування контингенту студентів, організації навчального процесу, виховною роботою, спортивно-масової роботи, науково-дослідної роботи, навчально-науково-виробничої та інноваційної діяльності, адміністративно-господарською діяльністю, міжнародної діяльності та з перспективними завданнями діяльності колективу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж м.. Є. Храпливого» на 2017 р.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. презентував та запропонував затвердити план виховної роботи на ІІ семестр 2016-2017н.р.

М.В. Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, ознайомив педагогічний колектив із новим порядком нарахування та призначення стипендії з 1.01.2017р. згідно вимог чинного законодавства.

Н.Я Красій, відповідальний секретар приймальної комісії, ознайомила з правилами прийому на 2017рік до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого».

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. запропонував проект структури інформаційно-рекламного щорічника – 2017 року.

Заслухавши та обговоривши порядок денний, педагогічна рада прийняла відповідні рішення з розглянутих питань.

Секретар педагогічної ради коледжу ознайомила з наказами директора по удосконаленню профорієнтаційної роботи викладачів та працівників коледжу.

Секретар педагогічної ради

: