Search

Засідання стипендіальної комісії

Відбулось засідання стипендіальної комісії під головуванням директора коледжу Глови В.С. На порядку денному стояло одне з найактуальніших на сьогодні для вищих навчальних закладів тем питання – призначення, у відповідності до нової нормативно-правової бази академічних та соціальних стипендій на другий семестр 2016-2017 н.р. В обговоренні взяли участь представники студентських академічних груп та члени стипендіальної комісії: Сопилюк М.В., Книш І.Я., Стрільчук Л.В., Андрусик Р.В., Книш І.І., Гойман Г.М., і представники студентського самоврядування коледжу (Йоан У.С., Головацький Д.П., Греськів М.С., Стасюк Т.І., Сав'юк А.В., Петрів Г.В.).

В.С.Глова наголосив на відповідальності, покладеної на всіх членів комісії, зумовленої змінами в нормативно-правовій базі чинного законодавства, яке є підставою для нарахування академічних стипендіальних виплат. Також він зазначив, що в цьому семестрі рейтинг студентів, які отримуватимуть стипендіальні виплати, визначатиметься відповідно до п.2 Постанови Кабінету Міністрів України №1050 від 28 грудня 2016 року із врахуванням академічної успішності. А вже з вересня місяця нового навчального року при визначенні рейтингу буде враховуватись також участь студентів у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті та спортивній діяльності.

Під час засідання розглянуто питання щодо затвердження рейтингу студентів коледжу денної форми навчання та визначено реєстр осіб котрі навчаються за державним замовленням, для призначення академічних та соціальних стипендій.

І.В.Костур

: