Search

Науково-практична конференція

Науково-практична конференція «Про результати науково-дослідної і пошукової роботи викладачів та студентів коледжу у 2015-2016 навчальному році»

2-3 березня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулася науково-практична конференція «Про результати науково-дослідної і пошукової роботи викладачів та студентів коледжу у 2015-2016 навчальному році». Робота науково-практичної конференції традиційно відбувалася у формі пленарного засідання та засідання наукових секцій.

У роботі пленарного засідання взяли участь: викладачі та студенти коледжу, гості: начальник відділу з питань агропромислового розвитку Заліщицької РДА Тимчук І.М., начальник відділу економічного розвитку інфраструктури та туризму Заліщицької РДА Чекалюк У.М., керуюча Заліщицьким відділенням «Райффайзен Банк Аваль» Джумага Т.І., керуюча ТВБВ №100191049 Філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк» Золота О.М., завідувач відділом АТ «Ощадбанк» Киян Л.П.

Відкриття пленарного засідання конференції розпочалося з виступу директора коледжу Глови В.С., який привітав усіх учасників конференції тазазначив, що для коледжу надзвичайно важливим є проведення науково-практичної конференції, оскільки вона надає можливість обмінятись досвідом вивчення проблем сучасного виробництва і науки.

На пленарному засіданні свої доповіді презентували директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., завідувач навчально-виробничої практики Слободян О.П., завідуючий опорним пунктом по випробуванню гібридів кукурудзи Черкавський В.В., викладачі агрономічних дисциплін: Коропецький П.М., Грицишин С.Ф., Сеник І.І. Присутні на конференції гості теж представили свої виступи: Тимчук І.М. – щодо стану і перспективи розвитку агропромислового комплексу району, Джумага Т.І. та Киян Л.П. представили презентації можливостей банківських установ та розвитку співпраці в сфері підготовки фахівців фінансової діяльності.

 

3 березня секційні засідання проходили за такими напрямками:

  1. Секція «Актуалі питання математичних та природничо-наукових дисциплін».
  2. Секція обліково-фінансових дисциплін.
  3. Секція соціально-гуманітарних дисциплін.
  4. Секція агроекологічних дисциплін.
  5. Секція економічних та комерційних дисциплін.

За результатами конференції буде опублікований збірник матеріалів досліджень за 2015-2016 навчальний рік.

І.В.Костур, секретар педкабінету

: