Search

День відкритих дверей

День відкритих дверей

4 березня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся День відкритих дверей. Абітурієнти, які завітали сюди разом із батьками, змогли ознайомитися із широким спектром освітніх послуг, що їх пропонує коледж. Для наших гостей було підготовлено виставку інформаційних матеріалів та відео-розповіді про життя коледжу.

Зустріч абітурієнтів із представниками навчального закладу відкрив директор коледжу Глова В.С., який розповів про історію навчального закладу, наголосив на перевагах навчання у нашому закладі, зокрема, одержання з основною спеціальністю суміжної робітничої професії, а також можливість продовження навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відокремленим підрозділом якого є наш коледж.

З загальними умовами вступу на навчання в 2017 році ознайомив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В.

Студенти коледжу: Греськів М.(43-Ф група), Савків Т. (21-К група), Нуждіна Д. (31-Е група), Орищук В. (25 група), Сав'юк А. (34-Ф група), Жлуховська Р. (36-Е група), Шевченко А.(36-К група) представили учасникам зустрічі презентації спеціальностей за яким здійснюється підготовка фахівців у коледжі.

 

 

 

Усім учасникам Дня відкритих дверей було вручено інформаційні матеріали, сертифікати учасників Дня відкритих дверей на тему: «Мій майбутній професійний вибір».

Викладачами коледжу Петрів Г.В. та Книш І.Я. для майбутніх абітурєнтів було проведено екскурсію, під час якої вони ознайомились з навчальною базою, кабінетами, лабораторіями навчального закладу, умовами проживання в гуртожитку, діяльністю окремих підрозділів коледжу (їдальня, спортивний комплекс).

День відкритих дверей у коледжі проводиться кілька разів на рік, що сприяє активному залученню молодого покоління до навчання в коледжі.

І.В.Костур

: