Search

Відбулось засідання організаційно-методичної ради коледжу

Відбулось засідання організаційно-методичної ради коледжу

29 березня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулось засідання організаційно-методичної ради коледжу.

У роботі засідання взяли участь: голова організаційно-методичної ради (ОМР) коледжу Глова В.С., заступник голови ОМР Сопилюк М.В., члени ОМР: Книш І.Я., Андрусик Р.В., Стрільчук Л.В., Слободян О.П., Сагайдак І.П., Сопівник Л.Й., Папушко М.Д., Киверига О.Ю., Руснак С.Г., Токарчук В.І., Деркач Н.Я.

Директор коледжу Глова В.С. наголосив на активізації діяльності по удосконаленню організації внутрішньо-коледжівського контролю та методичної роботи.

Про стан ведення журналів навчальних занять доповів заступник директора коледжу Сопилюк М.В., який наголосив на неухильному дотриманні усіх вимог відповідно до положення «Про журнали навчальних занять». Він зазначив, що ведення журналів здійснюється викладачами коледжу та керівниками груп (кураторами), які несуть особисту відповідальність за своєчасність, стан та достовірність записів. Охайне і своєчасне ведення записів у журналі є обов'язковим для кожного викладача. Наголошено на тому, що директор навчального закладу і його заступник з навчальної роботи, а також завідувачі відділеннями, завідувач методичним кабінетом і голови циклових комісій зобов'язані систематично контролювати правильність ведення записів у журналі навчальних занять. Директор коледжу Глова В.С. запропонував провести у коледжі навчально-методичний семінар для молодих викладачів з питань дотримання вимог ведення журналів навчальних занять.

Завідувачі відділень Андрусик Р.В. та Стрільчук Л.В проінформували про стан виконавчої дисципліни та індивідуальної роботи студентів. Було запропоновано розглянути на засіданні циклових комісій звіти студентів у яких недостатній рівень успішності.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. ознайом членів ОМР із проектом змісту інформаційно-рекламного щорічника – 2017 та запропонував затвердити щорічник до друку.

Завідувач методичним кабінетом Деркач Н.Я. прозвітувала про стан та якість матеріалів для чергової атестації педагогічних працівників.

Завідувач навчальної практики Слободян О.П. наголосила на особливостях та якості організації підготовки студентів по робітничих професіях.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

 

Деркач Н.Я. та Костур І.В., працівники методичного кабінету

: