Search

«Краща профспілкова організація - 2016»

«Краща профспілкова організація - 2016»

Відповідно до постанови президії обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України від 05.10.2016 року № П-09-04 «Про проведення конкурсу на кращу профспілкову організацію у 2016 році», з метою вдосконалення внутріспілкової роботи, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у вирішенні спілчанських завдань, відзначення досягнень профспілкових активістів у 2016 році, проведено обласний огляд-конкурс на кращу профспілкову організацію у номінаціях: «Краща районна профорганізація»; «Краща первинна профорганізація ВНЗ і ПТНЗ» (студенти, учні); «Краща первинна профорганізація дошкільного та позашкільного навчального закладу».

За високий рівень виконання конкурсних умов, визначених постановою президії ради обласної організації від 24.12.2015р. №П-04-03, зразкову підготовку матеріалів та оригінальний спосіб представлення профспілкової організації президія прийняла рішення про нагородження особливою відзнакою Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України «Краща профспілкова організація 2016 року» - Первинну профорганізацію студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого».

Відзначення учасників огляду-конкурсу та вручення нагород відбулося на засіданні ради обласної організації 11 квітня 2017 року .

Також за значну роботу з удосконалення внутріспілкової роботи, зміцнення єдності та консолідації профспілкового руху, підвищення ролі районних і первинних профспілкових організацій у вирішенні спілчанських завдань занесено на Дошку Пошани Тернопільської обласної ради профспілок Петрів Галину Василівну, голову первинної профорганізації студентів нашого навчального закладу.

Щиро вітаємо освітян-активістів і зичимо наснаги у нелегкій щоденній профспілковій праці!

: