Search

Вітаємо авторський колектив веб-сайту коледжу з перемогою в Всеукраїнському конкурсі

Вітаємо авторський колектив веб-сайту коледжу з перемогою в Всеукраїнському конкурсі

Черговим досягненням колективу нашого коледжу стала успішна участь у Всеукраїнському конкурсі  на кращий веб-сайт серед аграрних вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації України. Цей конкурс проходив під егідою ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Міністерства освіти і науки України. 

25 квітня 2017 року завершився  ІІ етап цього конкурсу та відбулося підбиття підсумків. Члени конкурсної комісії в складі голови комісії, директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шарова О.І., заступника голови комісії, в.о. директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Іщенко Т.Д, членів комісії - головного редактора газети «Освіта України» Короденка М., заступників директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Хоменка М.П., Дудник Т.П. ознайомились з результатами І етапу конкурсу і шляхом перегляду веб-сайтів аграрних вищих навчальних закладів ухвалили остаточне рішення про переможців. Рішенням цієї авторитетної комісії І місце в конкурсі визначено веб-сайт нашого коледжу (http://www.zakyh.org.ua/). Так  ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» став переможцем цього престижного  конкурсу визначення кращих інформаційних ресурсів вищих навчальних закладів.

Згідно умов конкурсу та рішенням його організаторів  наш навчальний заклад, сайт якого став переможцем  конкурсу, буде нагороджений дипломом І ступеня. Нагородження відбудеться в Міністерстві освіти і науки України.

Щиро вітаємо творчий колектив під керівництвом автора і адміністратора сайту викладача Червоняка Артура Михайловича, в складі – Глови Володимира Степановича -  ініціатора та організатора творчих проектів, Костур Ірини Василівни - організатора збору матеріалів і фоторепортажів, Сопилюка Михайла Васильовича – редактора матеріалів, Війтика Юрія Петровича - автора фотографій та всіх викладачів, студентів і працівників коледжу, які причетні до формування і наповнення та оновлення матеріалів, які розміщуються на веб-сайті коледжу. 

В планах діяльності по удосконаленню цієї важливої складової забезпечення навчально-виховного процесу є нові задуми і знахідки, тож успіх у  Всеукраїнському конкурсі стане новим стимулом до удосконалення творчої діяльності.

Деркач Н.Я., методист коледжу 

: