Search

Навчально-практичний семінар з питань ведення навчальної документації

Навчально-практичний семінар з питань ведення навчальної документації

26 квітня в коледжі проведено навчально-практичний семінар з питань ведення навчальної документації. Завідувач методичним кабінетом Деркач Н.Я. в черговий раз ознайомила усіх присутніх із основними розділами положення «Про ведення навчальних журналів».

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. звернув увагу викладачів на:

  • дотримання загальних вимог щодо ведення навчальної документації;
  • організацію контролю та відповідальність дотримання вимог нормативних документів МОН України в оцінюванні навчальних досягнень студентів. 

Завідувач практичним навчанням Слободян О.П. наголосила на виконання усіх нормативів ведення навчальної документації з практичних занять та різних видів практик. Вона акцентувала увагу на особливостях організації і обліку відпрацювання практичних занять студентами. 

Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. звернула увагу на основні вимоги до виставлення атестаційних оцінок, заповнення атестаційних, залікових і екзаменаційних відомостей.

Про стан і вимого до ведення навчальної документації на заочному відділенні розповів завідувач заочним відділенням Гагалюк В.В. 

Також відбувся обмін досвідом роботи та обговорено проблемні питання організації обліку навчальної роботи студентів. 

Обговорення даних питань сприятиме удосконаленню організації навчальної роботи в ході підготовки до ДПА студентів загальноосвітньої підготовки, екзаменаційної сесії та державних екзаменів у випускних групах. 

 

Н.Я.Деркач, методист коледжу

: