Search

«Молодіжне підприємництво»

«Молодіжне підприємництво»

18 травня 2017 року в Заліщицькій районній бібліотеці за участю студентів та викладачів нашого коледжу відбулося засідання клубу «Молоді підприємці Заліщанщини».

    

У ньому взяли участь підприємці району та представники влади. Обговорювались важливі питання, що нині турбують підприємців.

    

Наші студенти під керівництвом викладача економічних та комерційних дисциплін Холодила О.І. також взяли участь в обговоренні окремих питань.

Викладач Олександр Іванович Холодило виступив з питаннями, що стосуються актуальних проблем ринкового господарства та основ підприємництва. Основна увага приділялась підготовці кадрів при вивченні економічних та комерційних дисциплін.

Марків Михайло, студент 42 групи, спеціальність 5.09010103 «Виробництво і переробка продукції рослинництва», виступив з проектом «Бізнес планування з ведення тепличного господарства».

Бідочка Марія, студентка 36-К групи, спеціальність 5.03050702 «Комерційна діяльність», презентувала бізнес-план ресторанного бізнесу.

Литвинюк Сергій, студент 24-Ф групи, спеціальність 5.03050801 «Фінанси і кредит», розповів про перспективи сервісу з автомобільного обслуговування.

Студенти залишились задоволеними від зустрічі та безпосереднього спілкування з підприємцями.

Надіємось, що це сприятиме майбутньому успішному працевлаштуванню студентів коледжу та їхнього місця в житті.

Холодило О.І., викладач економічних та комерційних дисциплін

: