Search

Об’єднаниий семінар бібліотечних працівників

Об'єднаниий семінар бібліотечних працівників

8 червня 2017 року на базі державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» відбувся семінар бібліотечних працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області та професійно-технічних навчальних закладів на тему: «Роль бібліотеки у національно-патріотичному вихованні молоді».

З вітальним словом до учасників семінару звернулися директор коледжу, к.п.н. Крукевич Л.Я. та методист ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Трачук Н.О.

Завідувач бібліотеки коледжу Прокопик М.С. змістовно висвітлила питання «Роль бібліотеки у національно-патріотичному вихованні молоді».

Не залишилися байдужими учасники семінару від виступу заступника директора з навчально-виховної роботи коледжу Грицишин С.Й., яка цікаво презентувала досвід закладу з навчально-патріотичного виховання за допомогою мультимедійного супроводу, а тематичне вітання учасників народної художньої вокальної студії «Сузір'я» професійно доповнювало його.

Методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Козловський І.В. аналізував роботу бібліотек за підсумками конкурсних творчих звітів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації під гаслом «Україна – єдина родина»

За впровадження інноваційних форм роботи, творчі здобутки у забезпеченні навчально-виховного процесу у ході конкурсних творчих звітів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації під гаслом «Україна – єдина родина» від управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації бібліотека ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» нагороджена дипломом І ступеня.

Ми, працівники бібліотеки, дуже пишаємося цією нагородою, будемо старатися і надалі, щоб наша книгозбірня завжди була важливим інформаційним, освітнім та культурним центром коледжу. Щоб наші студенти через книгу мали можливість пізнати мудрість вікової історії, наповнити серця та душі світлим почуттям причетності до істинних цінностей світової культури, пірнути в світ краси, добра, невичерпних джерел інформації.

Ємчук Н.В., зав. бібліотеки коледжу

: