Search

У коледжі активно триває екзаменаційна сесія

У коледжі активно триває екзаменаційна сесія

Червень - гаряча пора для студентів. Саме цей період вважається найскладнішим в житті студентів, адже розпочинається літня екзаменаційна сесія. У ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" розпочалася і триває екзаменаційна сесія 2016-2017 навчального року у студентів економічного та агрономічного відділень, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівним «Молодший спеціаліст».

Будь-яка екзаменаційна сесія вимагає не тільки підтягти «хвости» з деяких дисциплін, але і показати викладачам всі свої знання, накопичені за семестр, а також успішно скласти екзамени, щоб продовжити навчання на наступному курсі.

Сесія – це період складання екзаменів з основних дисциплін, які студенти вивчали протягом навчального семестру. Її головна мета – перевірити вміння, знання та навички студентів. Успішне складання сесії дозволяє студентові перейти в наступний семестр та курс, а найбільш успішним за рейтингом отримувати стипендію, та згодом – бути допущеним до захисту диплома.

Кількість екзаменів встановлюється відповідно до навчального план. До початку екзаменаційної сесії студенти складають заліки з навчальних дисциплін, що передбачені робочими навчальними планами.

Складання екзаменів і заліків в коледжі регламентується «Положення про екзамени та заліки у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж м.. Є.Храпливого»».

Бажаємо всім студентам успіхів та гарних результатів!

І.В.Костур

: