Search

Участь у Дні поля на базі господарства ПАТ «Мшанець»

Участь у Дні поля на базі господарства ПАТ «Мшанець»

Днями завідувач агрономічним відділенням Андрусик Роман Васильович, відповідальний за роботу з студентами заочної форми навчання Гагалюк Василь Васильович та завідувач лабораторії «Колекційно-дослідне поле» кандидат с.г. наук Лендел Віктор Федорович взяли участь у проведенні Дні поля на базі господарства ПАТ «Мшанець» у селі Мшанець Теребовлянського району. Захід був присвячений презентації технологічних рішень на основних сільськогосподарських культурах (горох, озимий ріпак, озима пшениця, цукровий буряк, соя¸ соняшник, кукурудза, ярий ячмінь).

Учасникам Дня поля було представлено нові продукти компанії «Дюпон Україна» й технологічні аспекти захисту польових культур, гібриди озимого ріпаку «Піонер» та комерційні пропозиції в сезоні 2017р. Відбувся огляд виробничих посівів із застосуванням різних систем захисту рослин, демонстраційної арени гібридів кукурудзи та соняшнику «Дюпон Україна».

Під час цього заходу представники коледжу мали зустріч з колишніми випускниками коледжу: Біликом Антоном Івановичем, який очолює приватно-орендне підприємство «Іванівське», що в Теребовлянському районі та Янчик (Павлюк) Іриною, яка працює агрономом у селянському фермерському науково-виробничому господарстві «Коваль» в Гусятинському районі.

В процесі роботи встановлено ряд актуальних контактів з фермерськими господарствами та науково-дослідними установами.

Завдяки запрошенню на даний захід викладачі коледжу набули нового досвіду в процесі фахівців агрономії.

Андрусик Р.В., завідувач агрономічним відділенням

: