Search

Студентське життя 14 групи

Студентське життя 14 групи

Ми студенти 14 групи наша спеціальність « Облік і оподаткування». Куратор Марусик М.Я.

В нашій групі є 19 студентів з яких 6 хлопців і 13 дівчат.

Кожен із нас є різним, як у навчанні, так і у відпочинку. Наші хлопці є спортивними і цілеспрямованими, а дівчата красивими і стильними. Можна сказати, що наша група є однією із найдружніших в коледжі, ми помагаємо один одному, і ніколи не залишаємо нікого у біді. Ми приїхали навчатися в наш коледж з різних куточків нашої області. На початку було знайомство, яке змінило наше життя, кожен із нас знайшов вірних і справжніх друзів. Ми є активними учасниками коледжу, беремо участь у різноманітних гуртках: співи, танці та спортивні секції. В нашій групі навчається студент, який є спортсменом і відмінник у навчанні це - Паскевич Василь, який бере участь у змаганнях з легкої атлетики, і також зайняв друге місце з конкурсу ім.«П. Яцика». Також, ми пишаємося нашою одногрупницею Іванів Анастасією, яка брала участь у обласній олімпіаді з математики. Ми маємо гарну старосту Сервило Ірину, яка є відмінницею у навчанні, і є активним учасником гуртка «Хлібодари».

Переважно усі ми, живемо в гуртожитку, і за цей рік ми стали справжньою сім'єю. Ми поїхали від своїх батьків, які нами піклувалися, ми стали дорослішими і зробили великий крок у своє майбутнє, починаючи із вибору професії. Тому у коледжі викладачі заміняють нам маму і тата. Ми з надією сподіваємося, що закінчивши коледж ми станемо гарними спеціалістами у своїй справі, і ніколи не пожаліємо у виборі своєї професії.

Як кажуть студентські роки вони є найкращими у житті кожної людини, тому закінчивши «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», я надіюся, що ми один одного ніколи не забудемо. Попереду, ще багато доріг життя, випробувань, невдач та перемог, та де б не занесла нас доля, ми будемо пам'ятати хто дав нам перші навички у нашій справі.

Ми 14 група бажаємо кожному здоров'я, успіху і тільки перемог у власному житті!

Сервило Ірина – староста групи, відмінник навчання

: