Search

Активно готуємось до початку нового навчального року

Активно готуємось до початку нового навчального року

Традиційно, найбільший обсяг ремонтних робіт, що проводяться в коледжі та на його території, припадає на літній період. Адже вже до початку нового навчального року корпуси та навчальні аудиторії мають бути комфортними й затишними для роботи студентів та викладачів.Від початку літніх канікул керівництво коледжу та працівники піклуються про вчасне проведення ремонтних робіт, оновлення аудиторного фонду, благоустрою території навчального закладу.

На разі тривають ремонтні роботу у студентських гуртожитках – ремонти блоків, кухонь, місць загального користування і облаштовуються кімнати для першокурсників. Кипить робота і в бібліотеці коледжу де фарбуються стіни та стеля, а в цей же час працівники бібліотеки розсаджують вазони.

Водночас в навчальних аудиторіях і лабораторіях продовжуються поточні комплексні ремонти, які здійснює ремонтно-будівельна група адміністративно-господарчої частини коледжу.

Уже за кілька днів оновленні навчальні приміщення будуть готові приймати студентів та забезпечити їм комфортні умови праці.

І.В.Костур

: